Az elmúlt két napot a barátaimmal töltöttem.Igazán ránk fért már ez a lazulás.Tegnap sem volt együtt a teljes banda,és sajnos ma sem.De attól még nagyon nagyon jól éreztük magunkat.Ilyenkor döbbenünk rá újra,meg újra, hogy mennyire fontosak a barátok.
A barátság minden ember életében fontos szerepet játszik.A barátok mindig ott vannak körülötted,mindig lehet rájuk támaszkodni.Sőt! Van olyan amikor fonotsabb helyet töltenek be mint a a bővebb család tagjai.Mert a barátait megválogathatja az ember, de a családját nem.

Nálunk kialakult egy nagyobb baráti társaság, már több mint 3 éve, kisebb nagyobb összezördülésekkel ugyan, de együtt vagyunk.Rengeteg időt töltünk együtt, hiszen egy suliba járunk.Jó így együtt, mikor az ember igazán ömaga lehet, nem kell jópofizni, udvariaskodni...Ha az esik jól akkor bármikor a másikra lehet támaszkodni,mindent meg lehet beszélni.És akkor is ott vannak melletted amikor, már nincs erőd beszélni,a könnyeid is elapadtak már,mikor azt érzed hogy vége az életednek, és nem akarsz már levegőt sem venni... akkor ők felállnak, megfogják a vállad mélyen a szemedbe néznek és azt mondják: Vegyél levegőt!Mert semmi sem olyan szörnyű hogy EGYÜTT ne tudnánk megoldani...ha pedig ez sem jön be, akkor gondolkodás nélkül gyomorszájon vágnak, merthogy a fájdalomtól muszáj levegőt venned.... :):):)
Néha kételkedsz a barátaidban.... amiről később kiderül, hogy a legnagyobb hülyeség amit tehetsz.
Légy boldog, ha megtaláltad azokat az embereket, akikkel igazán önmagad lehetsz.Tarts ki mellettük a végsőkig!
Kedves barátaim!Köszönöm,hogy vagytok nekem!

Barát az, ki megértést kínál, ha az élet meggyötör, kinek mindig van annyi mosolya, mely derűssé varázsolja a napodat, ki elfogad olyannak, amilyen vagy, s boldog, hogy épp ilyennek lát.
 Donna Levine-Small

Annyi emberrel találkozunk az életben, de csupán néhány gyakorol nagy hatást szívünkre és lelkünkre. Ők azok, akik kitöltik gondolatainkat, s akik mindig fontosak maradnak számunkra: igaz barátaink.
 Susan Polis Schutz

 

És hát persze van nekem egy NG-m. Ő az aki tényleg réges-régen mindig,és mindenhol mellettem áll. Ő az a személy akinek a kezébe raknám az életemet is.
Amikor két ember már ennyire egy húron pednül... :D:D
Ha szomorú vagyok, megnevettet,ha arra van szükségem, de ha az kell, akkor sír együtt velem.Ha félek megnyugtat,ha elmegy az életkedvem visszahozza azt...
Ismer,mint önmagát.És ezt azt hiszem, soha,de soha nem használná fel ellenem.
Ő lesz az az ember, aki majd akkor, a Nagy Pillanatban odaáll elém, megrázza a vállam és rám kiált: Kimész oda, és azt mondod Igen, és nem fordulsz vissza, mert seggbe rúglak! :)
És igen NG szerintem is azért vagyunk barátok mert :" ugyanolyan hülyék vagyunk mindketten, és olyan jól elvagyunk együtt"
Köszi hogy vagy nekem :):):):)

 

A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi. Amikor azt mondják, "örökké", úgy is értik.
 Donna Fargo

Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél.
 Müller Péter

 

 

                                                                                          Köszi a figyelmet: Rain

Szerző: Rains  2009.04.25. 19:42 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erzelem-ertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr191086191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aNGee 2009.04.26. 13:13:00

Mikor azt mondtam "örökké", akkor azt úgy is gondoltam.

Kész. ez az idézet mindent elmond.
NG
süti beállítások módosítása