Az ember életében vannak olyan pillanatok amikor azt érzi, itt az ideje lezárni valamit, és elkezdeni egy másikat.Ennek több oka van.Lehet egy olyan sorsfordító esemény, amlyet nem tud másként feldolgozni, és lehet olyan amikor egyszerűen csak megunta az eddig életvietlét.Rájött a hibáira és azokon szeretne javítani...Sőt tulajdonképpen ezer és ezer más oka is lehet.
  Az én életemben is vannak ilyenek.jÓ persze nem ilyen hatalmas változásokra kell gondolni...
Lehet hogy már unalmas, mivel már rengetegszer leírtam, de hangulatemberként és külön értelmet adok ezeknek a változásoknak.Borzalmas mikor minden érzelem meglátszik az ember arcán...És ebből fakadóan elég nagy a sebezhetőségi faktor is...Ezt kellene kiküszöbölni.
Rá kellett jönnöm, hogy ennek az oka valószínüleg a végletes világszemléletem lehet az oka...Vagy nagyon szupernek látok mindent, vagy halálosan borzalmasnak.És sajnos az utóbbiak állnak döntő győzelemre.Dehát a saját hibáiból tanul leginkább az ember, és megtanultam, hogy mindig van egy másik út, egy B-terv,egy második esély.Sőt néhe egy harmadik, negyedik is.Optimistán kell szemlélni a dolgokat, mindig mosolyogni.És soha sem szabad kimutatni ha fáj valami.Légy egy mosolygós, energikus napocska.Ezáltal a kis sunyit,surmó,de annál inkább fájó támadások is megszünnek, hiszen ki tudna fogást találni, egy szikrázó mosolyon?Az más, hogy mi rejtőzik mögötte.Inkább tombolj magadban, mint hogy újabb lehetőséget adj...
           MIndenhez idő kell persze,nem várhatjuk senkitől hogy a búskomorságból hiretelen maga legyen a megtestesült optimizmus.És persze, lehet hogy nem megy az első próbálkozásra, dehát csak Küzdj ember és bízva bízzál.
Csak higgadtan, megfontoltan és vidáman. :):):) éN IS igyekszem ezeket betartani...Hogy sikerrel járok-e? Hamarosan kiderül...

                          Ha valami nem jön össze úgy ahogy te szeretnéd, keresd mindig a másik utat,hogy a saját javadra fordíthasd a helyzetet,és a végén happy end legyen a vége:):)                  
                                    Üdv: Rains

Szerző: Rains  2009.04.27. 21:02 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erzelem-ertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr791090208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doeeg 2009.04.29. 19:55:11

De vajon hogy lehet kitörni a mindennapok megszokott ritmusából, a megszokás hatalma, és az elvárások nyomása alól?

Rains 2009.04.29. 21:36:16

@doeeg: Ez egy igazán jó kérdés...nehéz rá választ találni... de talán mindez egynénfüggő, elhatározás kérdése,hogy mindezt ki hogyan éli meg és hogyan kezeli.

Nehéz kérdés..nincs is rá jobb válaszom...

Crisse-chan 2009.05.06. 20:39:16

Rains!!!!! mi ez a depi édes lyányom???? nehogy fapofával járkálj nekem a suliban, és elrejtsd azérzéseidet!!! és még a jónépet is erre tanítod??? EMBEREK, AZÉRT VAN A MIMIKA H AZ ÉRZELMEIDET KIFEJEZZE!!!
üdv: Crisse

Rains 2009.05.06. 20:43:26

@Crisse-chan: Hát figyelj,tudod jól milyen vagyok...Van ilyen oldalam is...ha nem tetszik ne nézzd :D:D:D és tudod hogy van alapja annak amit írok...Ha más véleményem vagy neked is ott a lehetőség h publikáld :D:D:D:D:D

Crisse-chan 2009.05.06. 20:51:38

@Rains: publikálom is. a blogodban XD

Crisse-chan 2009.05.06. 20:54:21

egyébként büszke vok rád, még Bibliai idézet is van benne :G és am h érted h hamarosan kiderül?? mik vunk mi a suliban, kisérleti patkányok??? kikérem magamnak, én nem vok patkány, én max egér vok :G:D
süti beállítások módosítása