Osztálykirándulás,ooohh ez aaaaz! Van aki így reagál arra ha meghallja,hogy hamarosan összepakoljuk a kis cuccunkat és legalább 3 napra összezárják azokat az embereket akik amúgy is 9 és fél honapon keresztül mindennap összevannak zárva.
És van akiben az merül fel,hogy hmm 3 nap..együtt...na ennek vajon mi lesz a vége?
  Hát túl vagyunk az idein is.Fura,de most valahogy senki nem készült rá lázasan,nem számolgattuk a napokat,hogy mikor indulhatunk már végre,mégis talán ez volt az eddigi legjobb osztálykirándulásunk.
   Voltak akik nem jöttek el...hát, erre most mit mondjak?Nem tudják mit hagytak ki.

Évek óta vagyunk osztálytársak,és elég nagyok ahhoz,hogy ez ne csak valami felületes jöttem-mentem kapcsolat legyen.
Ez a pár nap most igazán összehozott minket.Szinte hihetetlen,hogy évek múltán most döbbentem rá arra, hogy van olyan osztálytársam akivel az évek alatt leragadtunk a Szia,hogy vagy?-nál és a Kérlek, mondd hogy van házid?!?!-nál. Ennél többet aligha beszéltünk,aztán most egyszer csak arra eszmélek,hogy már órák óta ülünk egymás mellett,egyfolytában beszélünk,nincsennek kínos csendek és tényleg igazán szívből nevetünk együtt.Ez vajon miért nem történt meg eddig?

Talán azért,mert kevés olyan alkalom van amikor igazán ráérünk arra,hogy egymásra figyeljünk.Hát ez most megtörtént,rengeteget nevettünk,hülyültünk és persze "buliztunk".
Ezalatt a kirándulás alatt eljutottunk oda,hogy ha azt mondaná valaki,hogy holnaptól nem láthatnánk egymást,vagy egy -két embert ektiltanának tőlünk,vagy bárkivel bármintörténne az egész osztály egy emberként állna fel,és mondaná hogy NEM!Végre összetartunk...kérdés az, hogy a nyáriszünet alatt mi lesz velünk...

 

De addig is elmondhatjuk hogy ezt ODATETTÜK!!! :):):):)

A harcos bajtársai minden pillanatban mellette állnak, a nehéz és könnyű időkben egyaránt.
 Paulo Coelho

 



A barátság nem első látásra születik, hanem felépül, ha van miből.
 Vavyan Fable

                                                                                         üDV: Rainy

Szerző: Rains  2009.06.16. 17:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erzelem-ertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr651189169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása