Itt a nyáriszünet,beindul a buli hűű de jóóóó!
Hát van aki így reagál és van aki tudja mit jelent a mai bejegyzésem címe.Váróterem..várakozás...
  Mindig elérkezik az az idő amikor azt érzed, hogy egyszerűen már nem tudsz mást csinálni mint várni.Várni vagy kivárni,kinek hogy ésszerűbb.
Elfárad az emberke, hiszen annyi minden történt a közelmúltban.Megállt egy pillanatra,hogy újra levegőhöz jusson,de mikorra vissza akarna térni a régi kerékvágásba már képes annyira tisztán látni, hogy rádöbben,nem is kell visszatérni.Annyi volt a csalódás, a veszteség,hogy nem érdemes...itt az ideje váltani.
     Szép elhatározás...de nem megy ez ilyen könnyen...hiszen mi könnyű az életben?!?!?!
Próbálkozik egy darabig aztán világossá válik, bekerült a váróterembe.Az élet várótermébe.Itt nem történik semmi, legalábbis látszólag. Itt átláthatja a dolgokat,talán fogalmazhatunk úgy is,hogy egy pici időre külső szemlélőként tekinthet az életére,tetteire.Piszok unalmas.
  És talán fájdalmas is.Sőt.Biztos,hogy az.Hiszen úgy tűnik kimaradsz mindenből,lemaradsz mindenkiről...Elkezdődhetne az élet végre, Ő is eldönthetné hogy mit akar,kezdődhetne már vmi olyan amire már szinte 100 éve vársz és talán nem lenne újabb csalódás a vége...
     Nem könnyű...de senki nem mondta hogy az lesz... :(
Minden esetre türelem kell hozzá és remény..Biztos hogy oka van annak, hogy ide kerültünk...

Úgy tartják, a türelem erény, hogy aki vár, elnyeri méltó jutalmát. Persze azt is mondják, hogy aki sokat hezitál, veszíthet. Sajnos van úgy, hogy ami a felszínen türelemnek tűnik, az valójában a lélek mélyén rejtőző félelem maga. Mintha sok birkagyapjúba csomagolnánk egy igen eszes farkast.
 Everwood c. film

 

Hát ezt is leírtam.... :) 
                                                                                      Rain

Szerző: Rains  2009.06.23. 20:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erzelem-ertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr741204187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása