Az emberismeret egy nagyon-nagyon összetett dolog. Nem sokan mondhatják el magukról,hogy igazán jó emberismerők. Illetve sokan elmondhatják magukról, de nem valószínű,hogy azok is.
Jó emberismerőnek születni kell...nem lehet csak úgy megtanulni.Na jó, tapasztalati úton esetleg belejöhet az ember, de ahhoz tényleg sok idő kell.
Hát én nem vagyok az a kimondott emberismerő....Sőt elég sokszor félreismerem a körülöttem élőket.

Azoknak viszont akik elég jók ebben a témában,olyan vagyok mint egy nyitott könyv...Az összes gondolatomat leolvassák az arcomról,előre tudják mit fogok lépni adott esteben...Ez szörnyű rossz érzés...Mikor szinte érzed ahogy elemezgetnek...

Aztán rájössz,hogy ez nem is annyira nagyon rossz,mert az aki igazán jól kiismer téged,tudja mik a hibáid,ismeri minden oldalad,és mégis a barátod lesz, akkor ő valóban igaz,megértő barát lesz.

De azért abból az elemezgetésből egy kicsit vissza lehetne venni... :):):)

Mennyivel könnyebb lenne most olyannak lenni, mint a fent említett személy...mennyivel könnyebben ki tudnék igazodni a dolgokon....de így maradnak a kétségek, és a tény hogy nincs más,mint megvárni mit hoz az idő....

De addig sem szabad feladni...ha már elkezdted minek félmunkát végezni? :P:)

Tedd, amit úgy érzel, tenned kell,
Arra menj, amerre a szíved terel,
Hisz időd oly` kevés,
Légy hát a magad ura, míg élsz.
 Axl Rose

 

                                                                                                     Rain

Szerző: Rains  2009.06.01. 18:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erzelem-ertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr371157366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása